пятница, 14 июня 2019 г.

Інструменти впорядкування електронного контенту до уроку

З 10 по 12 червня 2019 року на базі Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти для педагогічних працівників закладів освіти Запорізької області було проведено очну частину тренінгу «Інструменти впорядкування електронного контенту до уроку». 13 педагогів протягом 3 днів демонстрували креативність, готовність і бажання збагатити свій педагогічний інструментарій інформаційними технологіями, які допоможуть різними способами систематизувати електронний контент в Інтернеті. За період тренінгу учасники отримали практичні навички щодо ведення електронного щоденника навчання та упорядкування електронних навчальних матеріалів засобами віртуальної дошки, ментальної карти, колекції посилань, презентації й сайту Google, інтерактивної презентації тощо.
Готовність до самостійного використання означених сервісів педагоги продемонструють у дистанційній частині тренінгу, виконавши залікове завдання.

Дякуємо всім учасникам за креативність та співпрацю! Бажаємо натхнення і наполегливості у завершенні тренінгу!

Тренери: Півненко Юлія, к.пед.н., доцент кафедри реабілітаційної педагогіки і здорового способу життя; Стадниченко Кіра, старший викладач кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті.

Комментариев нет:

Отправить комментарий