суббота, 9 сентября 2017 г.

Методичний семінар

07.09.2017 року відбувся обласний семінар для керівників районних (міських) методичних об’єднань вчителів основ здоров’я та вчителів основ здоров’я шкіл-інтернатів "Методика нестандартного уроку основ здоров’я". 
На жаль у роботі семінару не взяли участь представники таких районних (міських) методичних об’єднань: 
Вознесенівського, м. Бердянськ, м. Токмак, Бердянського, Вільнянського, Більмацького, Михайлівського, Новомиколаївського, Оріхівського, Приазовського, Розівського, Токмацького, Якимівського, м. Запоріжжя.

Керівник семінару - Юлія Півненко



Фотозвіт про роботу семінару

3 комментария:

  1. Велике дякую Юлії Володимирівні Півненко за професійний підхід до справи!Як завжди, семінар був цікавим, активним, сучасним та корисним. Інтерактивні завдання, спілкування з колегами, робота в групах, знайомство з новими методиками - це СУПЕРДОСВІД!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ірино Вікторівно! Я вдячна Вам за співпрацю. Ваші активність, позитив та професіоналізм спонукають рухатися вперед. Тільки такою командою ми зможемо впровадити в життя завдання, що стоять перед сучасною школою. До зустрічі на засіданні творчої групи)))

      Удалить
  2. Була під враженням після Вашого чудового семінару, п. Юліє. Тому вирішила розповісти колегам про те, що чула та сподобалось. Відгуки хороші, будемо намагатися втілювати цікаві технології та методики. Дякуємо!
    https://sluzhba-zp.blogspot.com/2017/10/blog-post_9.html

    ОтветитьУдалить