вторник, 26 февраля 2019 г.

Обласний етап конкурсу почався!


Урочисте відкриття
Перший день конкурсу – сповнений хвилюваннями, сподіваннями та очікуваннями. 
П’ять кращих учителів основ здоров’я Запорізької області демонстрували здатність організовувати дослідницько-пошукову діяльність під час конкурсного випробування «Проект».
Готуємося
Під час жеребкування було обрано проблему: «Індивідуально-диференційований підхід у викладанні предмету «Основи здоров’я». Упродовж двох годин конкурсанти працювали над створенням власного проекту. Обрані теми вразили членів фахового журі різноманітністю та креативністю.
Косман Анастасія у проекті «Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього» розкрила необхідність учитися впродовж життя.
Захищаємо. Швець Ірина
Проект, створений Прус Світланою «Чи кожен сам творець свого майбутнього?», мав за мету розкрити в учнів індивідуальні здібності та допомогти їм обрати життєвий шлях.
У проекті «Шкідливі звички чи життя у своє задоволення?» Швець Ірина торкнулася актуальної проблеми підліткового середовища.
Лашина Юлія проектом «Ідеали краси і здоров’я» переконувала учнів восьмих класів у тому, що краса – це не лише зовнішність людини, але і її внутрішній світ.
Надзвичайно актуальної проблеми рециклінгу торкнулася у проекті «Земля – наш дім» Науменко Ганна.

                                 

Дякуємо нашим конкурсантам за позитивні емоції та професіоналізм.

Перше випробування пройдено. Далі буде...

Музичне вітання від учнів гімназії №71

Комментариев нет:

Отправить комментарий