четверг, 28 февраля 2019 г.

І кожен фініш – це, по суті, старт...

Третій день конкурсу видався найскладнішим і найяскравішим. 
Отримані напередодні теми уроків для третього випробування забезпечили безсонну ніч конкурсантам. Адже зранку необхідно було продемонструвати членам журі оригінальність та нестандартність педагогічного мислення, різноманітність інноваційних методів та прийомів, уміння діяти у компетентнісному полі Нової української школи. 
І їм це вдалося! Учасники майстерно продемонстрували переваги тренінгової технології. 

Учні п’ятого класу разом з Лашиною Юлією Володимирівною вчилися висловлювати почуття і емоції у командній грі й були задоволені, коли отримали солодкі подарунки. 
Шестикласники із Косман Анастасією Анатоліївною дізналися про виправдані і невиправдані ризики у щоденному житті та вчилися їх оцінювати. І учнів, і членів журі конкурсантка вражала доречними і несподіваними «wow-ефектами». 
З правилами пожежної безпеки у школі семикласників знайомила Прус Світлана Георгіївна. Учням сподобалось не лише працювати в групах, розігрувати сценки, а й формулювати запитання один одному та оцінювати відповіді на них. 
Екологічні проблеми навколишнього середовища м. Запоріжжя детально розглянули учні восьмого класу разом із Швець Іриною Володимирівною. У результаті кожен учень замислився над тим, що він особисто може зробити для покращення екології своєї оселі та рідного міста. 

Переконувала дев’ятикласників у важливості рухової активності та її впливі на фізичне, психологічне та соціальне благополуччя людини Науменко Ганна Олександрівна. Цей урок вирізнявся яскравістю і різноманіттям сучасних інтерактивних прийомів: «Цікава рулетка», «Доміно», «Інтелект-карта». На завершення всі учні стали володарями Оскара, за позитивне ставлення до свого здоров’я.
Ми щиро вдячні педагогічному і учнівському колективу Запорізької гімназії №107 (директор – Ємельянова Галина Вікторівна) за створення комфортних умов для проведення конкурсних уроків і надійну співпрацю! 
Знайомство учителів Запорізької області з учнями гімназії було яскравим і неповторним! 

Ми пишаємося найкращими вчителями основ здоров’я Запорізької області і зичимо міцного здоров’я, підкорення нових вершин та невтомності на шляху професійного зростання! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий