З 2 червня стартували перші групи актуальних нових тренінгів з тематики здорового харчування:
«Культура здорового харчування педагогів: що і як їсти (долаємо стереотипи)» за освітньою програмою 16 годин та
«Методика формування здорової харчової поведінки дітей та підлітків» за освітньою програмою 30 годин.
Опанували програми 6 слухачів, які активно долучилися до 4 вебінарів за кожною програмою, виконали по 2 інтерактивні управи, по 3 залікові роботи, перевірили свої напрацьовані знання за допомогою підсумкового тесту. Представлені роботи мали креативне уявлення та повне змістове наповнення. У ході навчання та активної взаємодії слухачі здобули знання щодо раціону педагога, розвіяли міфи, стереотипи та медіа маніпуляції щодо харчування, складання особистого плану здорового харчування у складних умовах; поринули в історичний аспект здорового харчування, ознайомилися зі стратегіями формування здорової харчової поведінки у дітей і підлітків, определились з тим, як педагог може вплинути на формування здорової харчової поведінки. А також: щоденні вітання, розв'язання практичних кейсів, робота на інтерактивних дошках, гарний настрій. Більше дивіться у портфоліо Групи 47 та Групи 48 .
Немає коментарів:
Дописати коментар